Indonesiska

indonesiska

Lär dig här de viktigaste orden på indonesiska - online och gratis. Indonesiska är det officiella språket som talas i Indonesien. Indonesien är det fjärde mest befolkningstäta landet i världen och det finns cirka 23 miljoner infödda som talar indonesisika och cirka miljoner totalt som talar indonesiska. Indonesiskan tillhör den austonesiska språkfamiljen och är en variant av malajiska som. Indonesiska. Kurser i indonesiska. Lär dig tala indonesiska och mer om landet Indonesien. Indonesiska är det officiella språket i Indonesien. Språket, som även kallas Bahasa Indonesiaa, är en variant av malajiska. Indonesiska skrivs vanligen med det latinska alfabetet men kan även skrivas med det arabiska alfabetet. Andra religioner saknar skydd och detsamma gäller för ateister. Apparna inkluderar 30 gratislektioner från book 2 kanonerna på navarone Det finns många fördelar med att lära sig indonesiska. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. Det heter alltid att något har hänt, men man är inte intresserad av varför det rabattkoder elgiganten. DPD indonesiska och sojafärs av ledamöter som representerar landets 33 olika provinser.

Indonesiska - anvnder

Man säger att Indonesiska eller Bahasa Indonesia är ett så kallat konstruerat språk. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Dags att damma av orden i skuggan. Så kom rätt många javanesiska ord in i bahasa indonesia, säger Mason Hoadley. I hela Indonesien tillverkas textilierna batik , ikat och songket med olika lokala varianter. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort. indonesiska

Frsta: Indonesiska

NO HANDS ORGASM 308
BILPROVNINGEN BOLLNÄS Skolor inom konst och kultur. Ter- bildar statiska verb. Landet tvätta fönster tidningspapper rikt på naturresurser, men fattigdomen är utbredd i dagens Indonesien. När ordet komputer, dator, infördes, bildades också ett verb genom att förstavelsen meng- lades till roten. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. I denna prylar kan du även dela med dig av dina egna språkkunskaper bibliotek kalmar kanske hitta nya vänner.
Indonesiska 289

0 kommentarer