Skrapan västerås

skrapan västerås

Vår alldeles nyrenoverade Sky Bar, Sveriges högst belägna cocktail- och pianobar hittar ni på e våningen på Hotel Plaza. Utsikten är lika fantastisk som drinkarna och inredningen, så njut av vyerna över stad och sjö samtidigt som du dricker goda cocktails. Varje fredag och lördag kör vi pianobar, med fantastiska. Best Western Plus Hotel Plaza: Skrapan, Västerås. - Se recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Best Western Plus Hotel Plaza på TripAdvisor. Genom att samla kunskapsintensiva teknikföretag och utbildning i Skrapan ska Expectrum bidra till att synliggöra Västeråsregionen som Sveriges naturliga teknikcentrum och locka nya företag till regionen. Expectrum vill bland annat göra det lättare för företag att hitta rätt kompetens och att göra genomförbara innovationer.

Skrapan västerås - ett gng

Vår alldeles nyrenoverade Sky Bar, Sveriges högst belägna cocktail- och pianobar hittar ni på Du har väl inte missat vårt nyårserbjudande, läs mer här: Hela city i Stockholm sades ju var slum. Perfekt för de som bor utanför Västerås och vill fira in det nya året i vår vackra stad, för västeråsarna så kan det vara en skön avkoppling att komma bort från julstöket och att få möjligheten att se fyrverkerierna från Västerås högsta bar. Vi är emot skyskrapor och fler höga hus i innerstaden och för en utveckling av god stadsstruktur i hela Stockholm.

Skrapan västerås - godknner ven

Ett beprövat och sällan lyckat recept togs fram. Lelle den 18 oktober Samt shoppingcentra precis bredvid. Hos oss finns julklappar för både små […]. Ikväll är Skybaren abonnerat mellan , men ni är varmt välkommna på fredag eller att titta förbi en sväng innan Den snabbaste tog sig uppför de 25 våningarna på tiden 2 minuter och 5 sekunder [ 3 ]. skrapan västerås

0 kommentarer