Spyken

spyken

Gymnasieskolan Spyken, Lund, Sweden. likes · talking about this · were here. Spyken,founded more than years ago, has a long history. För att garantera högsta nivå på undervisningen har skolan goda kontakter med både näringsliv och Lunds universitet, och även ett rikt samarbete med utländska skolor. På Spyken finns goda möjligheter för dig att ge din utbildning den profil du eftersträvar. Som elev kan du vara med och påverka din utbildning och din. Mitt i Lunds centrum ligger Spyken, en modern gymnasieskola med traditioner sedan talet. På skolan finns Estetiska programmet (ES), Humanistiska programmet (HU), Naturvetenskapsprogrammet (NA) och Samhällsvetenskapsprogrammet (SA).

Spyken Video

Bli en av oss! Välkommen till Spyken!

Spyken - Stll kopp

Elevantalet växte till som mest elever. År tillträdde Johannes Strömberg som rektor. Gymnasieskola Läroverk före Hennes far var vid den tiden överlärare för Privata Elementarskolan. Finansieringen sker i stället via biljettintäkter och sponsorbidrag från lokala företag. Gymnasieskolan Spyken ligger i Lunds centrum och är en modern skola som samtidigt har traditioner sedan talet. Visa program Läs recensioner. Var namnet Spyken har sitt ursprung finns det en del olika teorier om. Som tack för hjälpen är du med i en utlottning av biobiljetter. Språk Deutsch English Redigera länkar. Ner spyken ni öppet hus och vilka inträdes villkor har Ni. Ursprungligen låg Privata Elementarskolan vid Vårfrugatan uss indianapolis: men of courage Botulfsplatsen jd sports ligger. År skedde en stor utbyggnad C- D- och E-husen och namnet Spyken antogs som officiellt namn.

Spyken - came into

Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Forum om Gymnasieskolan Spyken. Till och med sattes föreställningen upp i Svaneskolans aula, men från och med är föreställningen på Stadsteatern i Lund. När jag skulle välja gymnasium fanns det egentligen inget annat val än Spyken. Under avprivatiserades och kommunaliserades skolan och bytte samtidigt namn till Strömbergskolan efter rektor Strömberg. Som tack för hjälpen är du med i en utlottning av biobiljetter. Spyken på Lunds kommuns webbplats. spyken

0 kommentarer