Bosnien flagga

bosnien flagga

Bosnien och Hercegovina — flagga, ladda ner flaggor, huvudstad, befolkning, areal, bildning, högsta punkt, valuta, BNP. Bosnien-Hercegovinas flagga i högsta kvalitet till lägsta pris. BOSNIEN ÄLDRE FLAGGA X90CM I BRA KVALITET TILL LÅGPRIS OCH SNABB LEVERANS. KÖP BOSNIEN ÄLDRE FLAGGOR PÅ intuitiveparenting.info bosnien flagga

Bosnien flagga - skiffleband

Den traditionella bosniska vapenskölden pryds av sex gyllene liljor. Triangeln symboliserar Bosnien och Hercegovina. Bosnien och Hercegovinas flagga. Bosnien och Hercegovinas flagga Användning Nationsflagga till lands Proportioner 1: Idag är dessa liljor en populär nationssymbol för bosniaker medan bosnienkroater och bosnienserber använder sig av kroatiska respektive serbiska symboler. Man ville ha en flagga som var neutral i förhållande till äldre symboler och på det sättet skulle kunna representera alla folkgrupper i landet.

Bosnien flagga Video

Play-Doh Flags! Italy, Venezuela, Bosnia and Herzegovina! EWMJ #140

Bosnien flagga - ses skert

Flaggan antogs den 4 februari , då den ersatte landets första flagga. Ursprungligen var det tänkt att den blå färgen skulle vara densamma som på FN: Man ville ha en flagga som var neutral i förhållande till äldre symboler och på det sättet skulle kunna representera alla folkgrupper i landet. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Den traditionella bosniska vapenskölden pryds av sex gyllene liljor.

0 kommentarer