Visbytravet

visbytravet

Sedan ett antal år tillbaka arrangerar Skrubbs travbana, numera oftare namngett som Visbytravet, ett minneslopp efter banans initiativtagare Otto Hanson. I år är loppet, Otto Hanssons Minneslopp (oklart varför det är två s i Hansson där) tänkt att avgöras på banans finaldag, den 12 oktober, med Visbytravet, Visby. 1,7t gillar. Besök Visbytravet för spänning och upplevelse. Visbytravet använder sig av travbanan Skrubbs, som ligger en bit utanför centrala Visby. Visbytravet är särskilt välbesökt under sommaren, då antalet människor på Gotland ökar dramatiskt tack vare alla semesterfirare. Banan har travtävlingar under hela perioden april till september, men det är framförallt under. visbytravet

Visbytravet - ska jag

I ATG live uppgavs det senare att Karlsson fått en spricka i en ryggkota. Mejlet kan hamna i skräpposten. Sveriges största och bästa reduceringsverktyg för spel på trav! Visbytravet har inte bara ett kort upplopp, utan det är också en av de smalare travbanorna i Sverige. Fika, pyssel med hästarna och hästligt luciatåg står på programmet. Var med och påverka Visbytravets framtid genom att bli medlem i Gotlands Travsällskap.

Visbytravet - with tampons

Väl här så kan man prova på att köra en tävlingshäst och testa dubbelsulky. Här finns utmaningar för vänner och arbetskamrater. Även då man arrangerar trav under en begränsad period så är travtävlingarna i Visby sett till sporten Gotlands största publiksport. Visbytravet använder sig av travbanan Skrubbs, som ligger en bit utanför centrala Visby. Lunchlådan måndag — onsdag. Gotlandslöpet har ägt rum varje år från och med och brukar locka både elithästar och elitkuskar. Utegrillen Under travdagar är Utegrillen öppen utanför Stallfiket.

0 kommentarer