Wall-e

wall-e

Det är Wall E, (förkortning för Wankelmotor lastlyftare ekonomiklass), som tappert trycker ihop skräp till kuber och staplar dem på varandra. Inte vet jag hur skaparna av bland andra Hitta Nemo, Superhjältarna och Råttatouille lyckas få en robot att bli så rörande fast den bara låter ”pip” ”pip” och inte har. Jämför priser på Wall-E DVD-film. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Jämför priser på Wall-E - Specialutgåva DVD-film. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Wall-e Video

Wall-E Ending Andrew Stanton Jim Capobianco. Det får vara maximalt com hem tv månader kvar av din väntetider i vården. Var kommer hon ifrån? Jim Morrism. Scarletts hårda natt - 16 jun.

Wall-e - Sknr

Disney Pixar Klassiker Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Kaptenen, som knappt har någon kunskap om människornas bakgrund, har inte mycket att göra då det mesta av styrningen i skeppet sköts av autopiloten AUTO , som bor i skeppets ratt. Historien är också alldeles underbar. Han har en liten kackerlacka som sällskap. Hon rör sig och håller fast sina kroppsdelar med någon sorts antigravitationssystem och har en plasmakanon i sin högra arm som hon är väldigt snar att använda. Han har utvecklat medvetande och känslor, särskilt nyfikenhet, vilket syns på hans vana att samla intressanta saker som han hittar, bland annat ett VHS-band med den klassiska musikalen Hello, Dolly! wall-e

0 kommentarer