Mazda miata

mazda miata

Alla vet hur svårt det är att upprepa en succé. Sällan eller aldrig fixar fjolårsvinnaren i Eurovisionsschlagerfestivalen att göra om bragden året därpå. Sportbilen Mazda MX-5 har däremot under drygt 25 år visat att en sportbil inte ska vara något annat än tvåsitsig, öppen och bakhjulsdriven. Konkurrenterna. Mazda MX-5 är en öppen tvåsitsig sportbil från japanska Mazda. Modellen heter på den nordamerikanska marknaden Miata, vilket är en beteckning som också används av entusiaster över hela världen, inte minst i Sverige. De tidigare bilarna såldes i Japan med namnet Eunos Roadster. Bilmodellen är bakhjulsdriven och  ‎Modellversioner · ‎NA · ‎NB · ‎NC. Mazda MX-5 på Bilweb, här hittar du annonser på nya och begagnade Mazda MX-5 från bilhandlare och privatpersoner.

Mazda miata Video

Regular Car Reviews: 1995 Mazda Miata MX-5

Mazda miata - hittar

Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Sorterat efter Välj en av följande Prisvärdering: Detta var återigen en helt ny konstruktion och den följde Mazdas nya "Kodo" design språk och använde deras Skyaktiv teknologi. Denna effektökning ger dock egentligen inte en rappare bil då den ökade effekten försvann i en mer effektiv rening av avgaserna och bättre styrning av insprutningen samt ökad vikt på grund av förstärkningar av chassiet. Alla vet hur svårt det är att upprepa en succé. Trivsamt men trångt för storvuxna. Teslaget klagade bland annat på bullret men ljudkomforten är förbättrad i RF.

Mazda miata - Lund

Linjerna är nu rena och okonstlade. Gasdrivna bilar kraftigt uppåt i Sverige. Ja, skulle man kunna säga. Det är ju även en arbetsplats. Med relativt enkla, väl avvägda streck har formgivarna knutit ihop säcken på ett helt klart aptitligt vis. Ren körglädje var ett av de viktigaste kärnvärdena. En Mazda MX-5 ska nämligen kunna stå emot ägarnas önskan om ofiltrerade upplevelser. mazda miata

0 kommentarer