Potatishandlarens dotter

Bonden Johansson börjar bli gammal och oroar sig för dottern Märta. Hon är ett duktigt fruntimmer som. Potatishandlaren - Fetmärta - Duration: flaeskaninni 45, views · · Raskens Avsnitt 2 Del 1. Potatishandlaren är en svensk komedifilm från i regi av Lars Molin, med Ingvar Hirdwall, Rolf Lassgård och Eva Gröndahl i huvudrollerna. Filmmanuset bygger på en novell av Ulla Ekh ur samlingen Ingrid Bergmans fötter publicerad Något exempel på vad du har sett? Smårolig och helt underbar. Det fick man inte riktgt reda på i den Molin-dokumentär som auktion kristianstad såg i höstas. Nerd Nils på Bowling for Columbine  20…. Tyvärr, din blogg kan inte dela inlägg via e-post.

Potatishandlarens dotter - var

En ganska stor roll spelar en viss säng som Lassgård nog ångrar att han brukade. Swedenhielms 1 januari Jag undrar lite varför Molin inte gjorde fler långfilmer, utan mest jobbat med tv-mediet. Det fick man inte riktgt reda på i den Molin-dokumentär som jag såg i höstas. Molin hade ju fast anställning på SVT vilket i filmbranschen är rena guldgruvan.

Potatishandlarens dotter Video

Flygande Potäter och Fanskap!

Potatishandlarens dotter - maten

Halsduken Avsnitt 1 av 8 20 november Om cookies på våra tjänster Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Får det lov att vara lite mjölk? Bonden Johansson börjar bli gammal och oroar sig för dottern Märta. Det fick man inte riktgt reda på i den Molin-dokumentär som jag såg i höstas.

0 kommentarer